Retourneren & Ruilen

RETOUREN & RUILEN

Ben je niet tevreden met je bestelling, of wil je een artikel ruilen? Dan heb je het recht om het product te retourneren of te ruilen aan Loubelini.

Vereisten voor retourneren en ruilen

Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om artikelen tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. U kunt dit per e-mail melden: info@loubelini.com.

Wij zouden het op prijs stellen als u hiermee rekening houdt:

  • Meld je retour of omruiling binnen 14 dagen na ontvangst per e-mail aan.
  • Vul het retourformulier in en voeg het toe aan je retourpakket
  • Stuur je pakket binnen drie dagen terug.
  • De retourkosten betaal je zelf.

Mail
Bij het retourneren en ruilen heeft u onder andere uw ordernummer nodig. Het ordernummer staat in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen. Vul het artikelnummer in van het product dat je wilt ruilen/retourneren en indien mogelijk ook de reden van retour. Voor de retourzending kunt u ons adres op het pakket zetten.

Geeft terug
Artikelen worden niet geaccepteerd zodra:

  • Ze zijn gedragen en/of gewassen;
  • beschadigd zijn of wanneer u heeft getracht de schade te herstellen;

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Wij adviseren u het pakket aangetekend terug te sturen om het pakket te traceren met een track & trace code .

Uitwisselingen
Als je wilt ruilen, sturen we het omgeruilde product op onze kosten naar je toe. U betaalt echter wel zelf de retourkosten op het postkantoor.

Retouren en terugbetalingen verwerken

Loubelini.nl zal het betaalde aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, binnen zeven werkdagen rechtstreeks op uw bankrekening terugstorten. Dit restitutieproces is alleen van toepassing als het product in goede staat is. Vanaf het moment dat Loubelini.nl het aankoopbedrag terugstort, duurt het 2-3 werkdagen.

De retourzending dient naar onderstaand adres te worden gestuurd:

Loubelini
Oeralweg 13
5022GR Tilburg
Nederland

Heb je meer vragen over retourneren & ruilen?
Mail naar info@loubelini.com, als je vragen hebt en we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Of bezoek onze contactpagina

Customer Return