Betaalmethoden

Betaalmethoden

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken voor loubelini-bestellingen?

We willen dat je je Loubelini-artikelen snel en gemakkelijk online kunt kopen en we accepteren de volgende betaalmethoden:

  • Visa, MasterCard, American Express
  • Apple Pay
  • iDEAL
  • Paypal
  • Klarna
  • Loubelini-cadeaubon

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn bestelling en betaling afgerond?

Kies eerst een van onze betaalmethoden. Uw bestelling wordt verwerkt en verzonden nadat uw betaling is voltooid. Als uw bestelling uit meerdere verzendingen bestaat, moet u elke betaling eerst voltooien voordat u uw bestelling verzendt. Wanneer u een bestelling plaatst, plaatsen wij een mandaat op het bedrag van de gehele bestelling. Deze machtiging is tijdelijk. We hebben voor iedereen verschillende betaalmethoden. Als u uw gewenste betaalmethode niet kunt vinden, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Kan ik mijn betaling over meerdere creditcards verdelen?

U kunt slechts één creditcard/betaalpas per bestelling gebruiken, maar u kunt een creditcard combineren met een cadeaukaart voor de betaling.

Kan ik met meer dan één cadeaukaart betalen?

Ja, je kunt maximaal negen cadeaubonnen per bestelling gebruiken.

Hoe kan ik betalen met PayPal?

Als u PayPal selecteert als uw betalingsmethode, moet u akkoord gaan met een betalingsovereenkomst zodat Loubelini uw PayPal-rekening kan afschrijven. De deal is één uur geldig, maar als deze verloopt voordat je je bestelling hebt voltooid, kun je weer akkoord gaan met de overeenkomst wanneer je een bestelling plaatst.

Waarom zie ik Apple Pay niet als een optie?

Om Apple Pay op onze website te gebruiken, moet u zijn aangemeld bij uw iCloud-account en een debet-, creditcard- of prepaid-betaalpas aan uw Wallet toevoegen.

Om Apple Pay op Loubelini.nl te gebruiken, moet je Safari gebruiken, ingelogd zijn op je iCloud-account en een betaalpas toevoegen aan je Wallet.

Kies vandaag nog je favoriete kleur , Loubelini, en reken af met onze grote verscheidenheid aan betaalmethoden.

Betaalmethoden